Contact

Heb je een vraag of wil je boeken? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier!

Heb je een vraag of wil je boeken?

Stuur een mail naar info@lach-spiegel.nl of stuur een whatsapp naar 06-20414823. Bellen mag natuurlijk ook.

Of vul onderstaand contactformulier in. 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

15x

lachen volwassenen gemiddeld per dag

300+

300-400x lacht een kind dagelijks

17

lachspiertjes worden per keer gebruikt

1

lach maakt je meteen knapper

Veel voorkomende vragen

Een lachworkshop is gebaseerd op het concept lachyoga wat, kort samengevat, gaat over lachen zonder reden. Lachen heeft veel positieve effecten op onze gezondheid. Maar lachen om niks, daar vinden wij als volwassenen wel wat van. Datzelfde geldt voor ‘gek’ doen en spelen, juichen, zingen zonder reden. Als een kind het doet, kijken we vol bewondering. Doen we het zelf dan generen we ons al snel. Doe toch normaal! Tijdens de lachworkshop ga je ervaren dat spelen en lachen zonder reden, na dat het eerst wat ongemakkelijk voelt, superleuk is. Fake it until you make it. Je hoeft niet echt te lachen om de positieve effecten te ervaren maar… tijdens de lachworkshop zul je merken dat de neplach al snel een echte lach wordt.

Een energizer is een korte, actieve onderbreking van de (werk)dag, brainstormsessie, vergadering, of congres. Een korte break om even uit je hoofd te komen en te focussen op iets anders dan je werk. Een moment om te ontladen en weer op te laden door in beweging te komen. Was is er dan leuker om dat lachend te doen? Lekker samen lachen om in een positieve flow te komen.

 

Dat is afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste duur van de lachworkshop, locatie, reisafstand en eventuele speciale wensen.

Vraag gerust een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De duur van een lachworkshop kan variëren van 45 minuten, 60 minuten tot 90 minuten.

Het is ook mogelijk een energizer te boeken, bijvoorbeeld als onderbreking van een vergadering, deze duurt meestal 20 minuten.

Een lachworkshop of energizer kun je boeken via het online contactformulier. Je kunt ook mailen naar info@lach-spiegel.nl of bellen naar 06-20414823.

Annuleringsregeling

De geboekte workshop kan tot 4 weken voor de startdatum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 4 weken wordt 25%, binnen 3 weken 50%, binnen 2 weken 75% en binnen 1 week 100% in rekening gebracht.

Zie Algemene voorwaarden De Lachspiegel

Lachworkshop-voor-bedrijven-met-lachcoach-Ilona-Bloeme