lachworkshops-energizer

energizer

Lachworkshop als energizer

Een energizer is een korte, actieve onderbreking van de (werk)dag, brainstormsessie, vergadering, of congres. Een korte break om even uit je hoofd te komen en te focussen op iets anders dan je werk. Een moment om te ontladen en weer op te laden door in beweging te komen. Was is er dan leuker om dat lachend te doen? Lekker samen lachen om in een positieve flow te komen.

wat ga je doen?

Kom weer in de actieve stand

Stel je het volgende voor. Je zit uren achter elkaar te luisteren naar een presentatie. De spreker is een leuke vent of dame. Je krijgt een houten kont van de stoel en je kunt je gedachten er niet meer bij houden. Daar baal je van want je vindt het onderwerp heel interessant. Dat is niet fijn he? Laat het nu zo zijn dat jij degene bent die de spreker heeft uitgenodigd. Wat ga je doen?

Hoe fijn zou het zijn om even in de actieve stand te worden gezet?

Herken jij dat je soms even vastloopt in je denken omdat je te lang bezig bent met hetzelfde? Dat er tijdens een brainstormsessie geen nieuwe ideeën in je opkomen? Dat je soort tunnelvisie op datgene wat je af wilt maken krijgt? Of wat dacht je van de welbekende middagdip, het cup-a-soup momentje. Dit kun je voorkomen door mee te doen aan een lach energizer.

Wil jij dat: Mensen actief blijven luisteren? Niet afhaken door een houten kont? Alert blijven en actief meedoen? Positieve energie hebben en houden?

deelnemers over

"Na een lach energizer bruis je weer van de energie"

de voordelen van een lach energizer

Een lach energizer is een fijne, speelse en actieve manier om mensen in een positieve energie te krijgen. Wat doet een energizer?

Hoe gaat het in zijn werk?

Even praktisch over de energizer:

Een lach energizer duurt 15 tot 20 minuten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naar actieve stand

We beginnen door met onze billen van de stoel te komen en in de actieve stands te komen. Daarna volgt een korte introductie.

Lachen opwekken

Armen worden juichend in de lucht gegooid. Benen losgeschud en met de billen wordt gewiebeld. De lach vormt al snel een aanstekelijk geluid waardoor positieve energie de ruimte vult.

 

Lach work-out

Na afloop van de energizer voel je je:

Energiek, Ontspannen, Vrolijk, Positief en Rustiger in je hoofd. 

lach energizer

Denk jij nu: Dit is leuk voor mijn team?

We gaan 15 tot 20 minuten lachen.  Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, locatie en duur van de lachworkshop