Haka workshop van Ilona Bloeme

Haka workshop

De Haka

Tijdens deze workshop staan teambuilding en plezier maken centraal.

Haka is een dansritueel van de Maori’s. Het is energiek en staat voor eenheid, respect, samenwerken, kracht en energie.

De All Blacks uit Nieuw Zeeland doen het voor een rugby wedstrijd als sportieve bedreiging voor de tegenstander. Heel indrukwekkend. Wat maakt het zo indrukwekkend? De hele groep doet hetzelfde. Vol energie, passie, kracht en met hetzelfde doel. Dat is pas teambuilding!

Ontladen en opladen

We zitten veel in ons hoofd. Tijdens deze workshop ga je de dag van je afschudden. Lekker uit je hoofd en ontspannen door met je lichaam bezig te zijn.

Plezier maken

Wie samen kan lachen en wie samen kan spelen, kan ook samen werken.           Samen plezier maken draagt bij aan werkgeluk.

Teambuilding

Deze workshop draait om samen. Samen een team vormen. Dit door speelse oefeningen te doen en in groepjes een eigen Haka maken.

teambuilding

Eenheid, Energie, Plezier en teambuilding

De lachworkshop en Haka workshop hebben veel met elkaar gemeen. Ze gaan beide over positieve energie, ontladen en opladen, verbinding maken met jezelf én anderen, over in je kracht staan en uit je comfortzone stappen. Maar vooral ook samen plezier maken. Dat is wat we gaan doen.

Wat zeggen mensen over de workshops van Ilona

de voordelen van meedoen aan een haka workshop

Meedoen aan deze workshop is niet alleen heel leuk en gezellig. Maar ook:

Haka workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontspannen

Na een korte introductie waarin ook de oorsprong van de Haka wordt verteld gaan we eerst even ontspannen voor we actief aan de slag gaan.

Spelen

We gaan speelse oefeningen doen als warming-up voor het oefenen van de Haka. Dan gaan we aan de slag met de Kamate Haka. Stap voor stap zullen we deze gaan oefenen.

 

Actie!

We delen de groep op en in groepjes gaan jullie nu een eigen Haka bedenken. Nadat jullie hem hebben geoefend gaan jullie hem presenteren aan de andere groep. Wie kan het beste imponeren?

haka workshop

Denk jij nu: Dit is leuk voor mijn team?

De workshop duurt 60 minuten en kan op elke door jullie gewenste plek gegeven worden.  Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de locatie.