Haka

Haka workshop

Haka voor teambuilding

De Haka gaat over samen, verbinding, eenheid, kracht, passie en trots. Het is een beroemde strijddans van de Maori stam.

Misschien heb je deze bijzondere ‘dans’  wel eens gezien op de televisie? De All Blacks doen het voor de wedstrijd als sportieve bedreiging voor de tegenstander. Heel indrukwekkend. Wat maakt het dan zo indrukwekkend? De hele groep doet hetzelfde. Vol energie. Passie, kracht en met hetzelfde doel. Dat is pas een team vormen!

wat ga je doen?

Samen plezier maken

Een lachworkshop en een Haka hebben veel met elkaar gemeen. Bij allebei gaat het over energie, over ontladen en opladen, over verbinding met jezelf én met anderen maken, plezier maken, kracht en uit je comfortzone stappen.

We beginnen deze workshop met een rustige oefening om even aan elkaar te wennen. Tijdens een speelse oefening gaan we ervaren wat het verschil is tussen zachte energie (vanuit liefde) en tussen de wat hardere energie (vanuit boosheid). Dan gaan we als groep de originele Kamate Haka oefenen. En… dan delen we de groep op en gaan we in groepen een eigen Haka maken om die vervolgens in een battle aan elkaar te tonen.

deelnemers over de workshops van Ilona

"Ik voel me zo blij en ontspannen. Het was echt superleuk!"

Wat levert het doen van de Haka workshop op?

Haka workshop

Hoe gaat het in zijn werk?

Even praktisch over deze workshop

Een Haka workshop duurt 60 minuten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naar actieve stand

Na een korte introductie over de oorsprong van de Haka gaan we even ontspannen voordat we in de actieve stand gaan.

Oefenen

Na wat speelse oefeningen waarbij we het verschil tussen zachte energie (liefde) en zwaardere energie (boosheid) gaan ervaren gaan we de Kamate Haka oefenen.

Game is on!

In groepjes gaan jullie nu je eigen Haka bedenken en oefenen zodat jullie de andere groep kunnen imponeren met jullie ‘dans’. Wie maakt de meeste indruk?

Haka voor teambuilding

Denk jij nu: Dit is leuk voor mijn team?

Deze workshop duurt 60 minuten en is op elke locatie in Nederland te geven. Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de locatie.