Haka

Haka workshop

Haka voor teambuilding

De Haka gaat over samen, verbinding, eenheid, kracht, passie en trots. Het is een beroemde strijddans van de Maori stam.

Misschien heb je deze bijzondere ‘dans’  wel eens gezien op de televisie? De All Blacks doen het voor de wedstrijd als sportieve bedreiging voor de tegenstander. Heel indrukwekkend. Wat maakt het dan zo indrukwekkend? De hele groep doet hetzelfde. Vol energie. Passie, kracht en met hetzelfde doel. Dat is pas een team vormen!

wat ga je doen?

Samen plezier maken

Een lachworkshop en een Haka hebben veel met elkaar gemeen. Bij allebei gaat het over energie, over ontladen en opladen, over verbinding met jezelf én met anderen maken, plezier maken, kracht en uit je comfortzone stappen.

Na een korte introductie leren jullie stap voor stap de originele Kamate Haka. Als we dat een beetje onder de knie hebben, gaan jullie in groepjes jullie eigen Haka bedenken. Natuurlijk niet zomaar, jullie gaan deze aan elkaar laten zien in een ware battle.

deelnemers over de workshops van Ilona

"Ik voel me zo blij en ontspannen. Het was echt superleuk!"

Wat levert het doen van de Haka workshop op?

Haka workshop

Hoe gaat het in zijn werk?

Even praktisch over deze workshop

Een Haka workshop duurt 60 minuten en kan ook als energizer geboekt worden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Warming-up

Na een korte introductie over de oorsprong van de Haka doen we, geheel in stijl, een warming-up.

Oefenen

Stap voor stap leren jullie de Kamate Haka. Jullie worden meegenomen in de bewegingen, kreten en het schouwspel.

Game is on!

In groepjes gaan jullie nu je eigen Haka bedenken en oefenen zodat jullie de andere groep kunnen imponeren met jullie ‘dans’. Wie maakt de meeste indruk?

Haka voor teambuilding

Denk jij nu: Dit is leuk voor mijn team?

Deze workshop duurt 60 minuten en is op elke locatie in Nederland te geven. Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de locatie.

De Haka kan ook als energizer voor 15 of 30 minuten geboekt worden.