Lachworkshop-voor-bedrijven-met-lachcoach-Ilona-Bloeme

heisessie

Heisessie organiseren.

Een heisessie organiseren hoeft dus niet alleen maar vol serieuze, zakelijke activiteiten te bestaan.

Als is een lachworkshop best serieus. Huh?! Ja, lachen is een serieuze zaak. Want lachen is een van de leukste dingen om te doen. Samen lachen is nóg leuker. Maar lachen heeft ook heel veel positieve effecten voor je gezondheid.

Dus jullie doen iets samen wat leuk en gezond is. Klinkt goed he?

wil jij een leuke heisessie organiseren?

Lachworkshop als onderdeel van jullie heisessie

Het is de hoogste tijd om de koppen bij elkaar te steken. Er is van alles wat gebeurd, besproken, en geëvalueerd moet worden. Maar ook nieuwe plannen maken en elkaars ideeën aanhoren. Elkaar inspireren en motiveren. Dat doe je niet in een paar uur. Om dit goed aan te pakken gaan jullie de hei op zoals dat mooi genoemd wordt. Een heisessie van een paar dagen waar jullie ongestoord kunnen vergaderen, overleggen en brainstormen. En jij mag deze heisessie organiseren.

Heisessie organiseren

Wil jij een heisessie organiseren die: Een positief samenwerkingsgevoel creëert. Luchtigheid tussen de vergadersessies biedt. De deelnemers gefocust houdt? De creativiteit prikkelt. Voor ontspanning zorgt. De leukste heidag organiseren doe je door hier je lachworkshop te boeken. 

deelnemers over

"Ik heb voor een week gelachen!"

de voordelen van een lachworkshop

Een heisessie organiseren was nog niet eerder zo leuk. Dit is een waarover nog lang wordt nagepraat. Na de lachworkshop als onderdeel van jullie heidag:

Hoe gaat het in zijn werk?

Even praktisch over een lachworkshop als heisessie

We gaan geen bloopers vertellen en ook geen moppen tappen. Je hoeft ook geen clownsneus of apenpakje aan te trekken. We gaan lachen zonder reden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lach warming up

We starten de lachworkshop met  met een lach warming-up. zodat iedereen in de stemming komt. Sommigen moeten even wennen aan het lachen om niks  en hiervoor uit hun comfortzone komen.

Lachen oefenen

Lachen werkt aanstekelijk dus met een paar minuten zit je er helemaal in. Daarna gaan we speelse oefeningen doen die de (echte) lach zeker op zullen wekken.

 

Snel echt lachen

Je gaat lol maken, plezier hebben en heel veel lachen.

We gaan 60 minuten lachen. Uitbreiding naar 90 minuten is een optie.

heidag

Denk jij nu: Dit wil ik voor mijn heidag organiseren?

De lachworkshop als onderdeel van de heidag kan op de door jullie gewenste locatie worden verzorgd.

We gaan 60 minuten lachen. Wil je hem uitbreiden naar 90 minuten, dat kan! Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, locatie en duur van de lachworkshop