lachcoach Ilona Bloeme

Wat kan ik als lachcoach voor jou of je bedrijf beteken?

Als je gaat lachen, wil je natuurlijk wel weten met wie je gaat lachen. 

Dus hi! Ik ben lachcoach Ilona Bloeme ho ho ha ha ha.

Mijn werk als lachcoach voelt ook niet als werken. Want zeg nou eerlijk, wat is er nou leuker dan overal waar ik kom mensen aan het lachen maken.

Hi!

Lachcoach Ilona Bloeme De Lachspiegel

wat doet een lachcoach?

Hoe kom je erbij om lachcoach te worden?

De kracht van de gedachte als passie.

Waarom ik lachcoach ben geworden? Dat zal ik je vertellen. Na veel pittige ervaringen in mijn leven, waarbij ik zelf knetter vast liep, kwam er een mental coach op mijn pad. Die leerde me over mindset, ademhaling en het belang van mentaal en fysiek in beweging zijn. Ik groeide en ontwikkelde in mijn persoonlijke proces maar vond daarbij ook een passie. Mindset. De kracht van de gedachte. Ik volgde een opleiding tot mental coach en met daarbij mijn bak aan levenservaring startte ik in 2014 mijn eigen coachpraktijk. Leergierig als ik ben deed ik naast het ondernemerschap ook de opleiding voor vitaliteitscoach en holistisch therapie. De coachsessies met mijn klanten voerde ik al wandelend in de natuur. Voor een 1 + 1 = 3 ervaring.

Lachworkshop

Een tijd terug kwam het woord lol, luchtigheid en  plezier steeds vaker in mijn gedachten. Dus ik ging  leuke, nieuwe dingen doen. Want ik had wel behoefte aan meer luchtigheid en lol in mijn leven. Op een dag kwam ik op internet een lachworkshop tegen. Online. Ik meldde me aan en deed mee. Ge-wel-dig vond ik dat!

Lachcoaching

Als lachcoach laat ik mensen tijdens een lachworkshop ervaren hoe het is om te lachen zonder reden. Huh? Heb je dan geen mop, komedie of blooper nodig om te lachen? Nope. Goed nieuws toch?! hahaha.

Lachen heeft vele positieve effecten op je gezondheid. Het leuke is… je hoeft niet eens echt te lachen om die positieve effecten te ervaren. Dat is wetenschappelijk onderzocht. Je brein maakt geen onderscheidt tussen een echte of een neplach.

Lachen zonder reden

Tijdens de lachworkshops ga je lachen en spelen. Je kinderlijke speelsheid wordt getriggerd. Hoe fijn is dat?! In het begin voelt het waarschijnlijk wat ongemakkelijk maar als je eenmaal opgewarmd bent en uit je comfortzone bent gestapt, doe je vast volop mee en zul je merken hoe leuk het eigenlijk is.

Een groot voordeel van lachen zonder reden is dat je in het dagelijks leven ook steeds makkelijker en vaker zult gaan lachen.

KEEP ON SMILING

mijn missie

Zowel mijn persoonlijke missie als die als lachcoach is om positiviteit, luchtigheid en plezier te verspreiden. Hoe  kun je dat  beter doen dan met de lach?!

15x

lachen volwassenen gemiddeld per dag

300+

300-400x lacht een kind dagelijks

17

lachspiertjes worden per keer gebruikt

1

lach maakt je meteen knapper

Meer over lachcoach Ilona

motor rijden, wandelen en creatief bezig zijn:

In 1982 ben ik geboren in een klein dorp in Overijssel. Wie had toen kunnen bedenken dat ik als lachcoach aan de slag zou gaan. Na een aantal keren te zijn verhuisd ben ik weer terug in Haarle waar ik ben opgegroeid. Dit keer samen met mijn kat Harvey. In mijn vrije tijd mag ik graag motorrijden, wandelen en creatief bezig zijn en doe ik vrijwilligerswerk bij Schaapskudde de Belhamel.

hoe word je lachcoach?

Ik wilde meer weten over de lach. Ging me er in verdiepen en er bleek een opleiding te zijn voor lachcoach. Lachpsycholoog Alida van Leeuwen leerde me over de lach en voor ik het wist had ik mijn eerste lachworkshop gegeven. Mijn bedrijf ‘de Lachspiegel’ werd geboren en nu heb ik als lachcoach het leukste werk wat er bestaat.

lachen is gezond:

Lachen heeft vele positieve effecten op je gezondheid. Het leuke is… je hoeft niet eens echt te lachen om die positieve effecten te ervaren. Dat is wetenschappelijk onderzocht. Je brein maakt geen onderscheidt tussen een echte of een neplach. 

reviews van deelnemers

"Wauw wat een gave ervaring, een Lachworkshop met Ilona! Ze weet iedereen mee te krijgen en zo ontstaat er een echt positief groepsgevoel! Je voelt je ontspannen en relaxt en gaat met een grote glimlach op je gezicht naar huis! Een absolute aanrader."

Ilona Bloeme lachcoach

lachworkshop voor bedrijven

Lekker samen lachen met collega’s. Lachen als onderdeel van teambuilding, bedrijfsfeest, teamuitje of energizer.

Lachworkshop voor particulieren

Samen lachen met familie of vrienden. Lachen als onderdeel van een vrijgezellendag, familiefeest, vriendendag, verjaardag of zomaar.

Online lachworkshop via Zoom

Je hoeft niet fysiek bij elkaar te zijn om samen te lachen en plezier te maken. Ga online lachen want lachen kent geen afstand.

neem contact met me op

Wil je meer weten over wat ik als lachcoach voor jou of je bedrijf kan beteken?