lachen tijdens lachworkshop

Lachworkshop is voor iedereen.

Een lachworkshop is voor jong en oud. Voor iedereen die wil lachen of ontspannen. Voor iedereen die plezier wil maken.

Je kunt in je eentje lachen maar ook in een groep. Bijvoorbeeld met je collega’s, je bedrijf, je team, je vrienden of vriendinnen, familie, buren.

Lachworkshops zijn leuk als onderdeel van bijvoorbeeld een: teambuilding, teamuitje, personeelsfeest, heidag, vergadering, vrijgezellendag, vriendendag, vriendinnenuitje of familiefeest.

 

Voor bedrijven

Plezier maken met collega’s.

Online

Je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Voor particulieren

Samen lekker lachen met familie of vrienden op locatie.

01

Lachworkshops van de Lachspiegel

lachworkshops voor bedrijven

Wie samen kan lachen kan ook samen werken.

Je brengt een groot deel van je leven werkend door. Dan zou het fijn zijn dat je het fijn hebt op je werkplek en met je collega’s, toch? Werkgeluk is belangrijk. Als je werk je leegzuigt, heb je daar op je werk last van maar ook thuis, in je vrije tijd.

Maar er is nog een hele belangrijke pijler voor werkgeluk. Hiervoor ga ik je een belangrijke vraag stellen: wordt er (veel) gelachen op de werkvloer? Want wie samen kan lachen, kan ook samen werken.

online lachworkshops

Iets leuks samen doen zonder ver te hoeven reizen.

Je wilt graag iets leuks organiseren om te doen met je collega’s, team, vrienden of familie. Maar ja, iedereen woont of werkt zover van elkaar af dat het lastig is om iets te vinden waarvoor je geen uren hoeft te reizen. Wat dacht je van samen online lachen met een lachworkshop?

02

03

lachworkshops voor particulieren

Een leuke activiteit voor je vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of verjaardag.

Vaak zoek je een reden om te lachen. Je gaat naar cabaret of bezoekt een grappige film in de bioscoop. Stiekem vind je het hilarisch als iemand struikelt of van z’n fiets kukelt. En oké, je vaders moppen zijn soms best wel grappig. Dit zijn allemaal gebeurtenissen waar je geen invloed op hebt. Daarmee leg je ‘je geluksmoment’ buiten jezelf. Tijdens de lachworkshops van De Lachspiegel leer je dat je ook kunt lachen zonder reden.

review deelnemers over de lachworkshops

"Ilona brengt het met zoveel gemak en neemt je mee met haar aanstekelijke lach."

gratis e-book

E-book

Vaak zoek je naar een reden om te lachen.
Je legt daarmee dus je goede gevoel in handen van … tja van wie? Je wacht af. Tot er een moment komt dat er iets grappigs gebeurt. Tot iemand iets grappigs vertelt. Of je zet de tv aan en gaat komedie kijken. Waarom zou je afwachten met je goed voelen?

In dit E-book laat ik je kennis maken met lachyoga en lachen zonder reden. Wist je dat… je niet eens écht hoeft te lachen om de positieve effecten van de lach te ervaren? Wil je hier meer over weten? Download dan hier mijn E-book: ‘Lachen maakt gelukkig. Hoe dan?!’ 

15x

Lachen volwassenen gemiddeld per dag

300+

300-400x lacht een kind dagelijks

17

lachspiertjes worden per keer gebruikt

1

lach maakt je meteen knapper

boek een lachworkshop

Zullen we samen gaan lachen?

De lachworkshops kunnen op de door jou gewenste locatie worden gegeven. Bij je thuis, op kantoor, in de tuin, in een restaurant en ga zo maar door.

Een lachworkshop op locatie duurt 60 minuten maar kan in overleg uitgebreid worden naar 90 minuten.

Kosten voor een lachworkshop op locatie zijn afhankelijk van: aantal deelnemers, tijdsduur en reisafstand.