Online lachen met de lachworkshop van lachcoach Ilona Bloeme

online lachen

Online lachen met lachyoga

Je wilt graag iets leuks organiseren om te doen met je collega’s, team, vrienden of familie. Maar ja, iedereen woont of werkt zover van elkaar af dat het lastig is om iets te vinden waarvoor je geen uren hoeft te reizen. Wat dacht je van samen online lachen met een lachworkshop?

Online lachen? Ja, online lachen. Je hoeft niet fysiek bij elkaar in dezelfde ruimte te zijn om samen lol te kunnen hebben. Doordat de lachworkshop via Zoom of Teams plaatsvind, kun je wel iedereen horen en zien en… samen lachen, spelen en plezier maken.

wat ga je doen?

Samen lachen zonder reden

Een activiteit waar iedereen aan mee kan doen.

We gaan samen lachen zonder reden. Lachen zonder reden komt vanuit het concept lachyoga. Wil jij iets origineels organiseren voor je groep?  Samen je iets leuks doen, zonder daarvoor te reizen? Met elkaar iets actiefs en vrolijks ondernemen? Een activiteit organiseren waar iedereen aan mee kan doen? Ga dan online lachen met lachyoga

Waar komt lachyoga vandaan? 

Dr. Madan Kataria, een arts uit India en bedenker van het concept lachyoga. Terwijl hij een artikel aan het schrijven was voor een medisch tijdschrift over de gezonde effecten van lachen, besefte hij dat mensen het lastig vinden om vanuit zichzelf te gaan lachen. Daar vond hij een oplossing voor, namelijk lachyoga. Lachyoga gaat om lachen zonder reden, kinderlijke speelsheid triggeren, je lichaam in beweging brengen en veel lol maken samen. Met yoga heeft het, behalve dat er ook ademhalings, rek- en strekoefeningen in voorkomen, niet veel te maken

deelnemers over de lachworkshop

"Ilona Bloeme dankjewel voor deze heerlijke lachmomenten. Een echte aanrader om hier aan mee te doen!"

de voordelen van online lachen

Net zoals je niet echt hoeft te lachen om de positieve effecten te ervaren, hoef je om plezier te maken ook niet fysiek bij elkaar te zijn.

even praktisch

Hoe gaat het in zijn werk?.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Online lachen

De lachworkshop is online, dus je hoeft er niet voor te reizen.

Je hoeft geen strak pakje aan, je gaat niet op kussens liggen, je yogamat mag in de kast blijven, we zetten geen rustgevende muziek op en je hoeft je benen niet in je nek te vouwen.

 

Lachen via Zoom

Een voor een komen de mensen uit je groep in beeld. En na een korte introductie starten we met een lach warming up.

Als de lachspieren opgewarmd zijn, gaan we verder met verschillende speels oefeningen die je gewoon achter je laptop kunt uitvoeren.

Snel echt lachen

Je zult al snel merken dat door lachgeluiden te maken en je lichaam in beweging te brengen, een echte lach zich snel laat horen.

We gaan 45-60 minuten lachen samen. Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen.

samen online lachen

Denk je nu: Dit wil ik?

Fijn lachen met collega’s, vrienden of familieleden vanaf je eigen plek. 45-60 minuten samen lachen. Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.