Online lach training elke dag een lach

Online training

Elke dag een lach

Elke dag een lach is een online training die ik op vele verzoek heb gemaakt.
 
De afgelopen maanden is me namelijk vaak gevraagd of ik geen online training heb over de lach.
 
Dit werd gevraagd door mensen die een lachworkshop hebben gedaan en hier meer over willen weten en oefeningen voor thuis willen.
 
Maar ook mensen die meedoen aan een lachworkshop nog wat spannend vinden maar wel meer willen weten over hoe je de lach in kunt zetten om je beter of vrolijker te voelen stelden me die vraag.
 
Dus ben ik aan de slag gegaan en een, naar mijn idee, inspirerende, leerzame training ‘Elke dag een lach’ gemaakt met interessante informatie en heel veel praktische oefeningen.

Ont-stressen

Even lekker lachen, gewoon om niks, zorgt dat het cortisol = stresshormoon afneemt en je je dus relaxter zult voelen in je hoofd en lijf.

Ontspanning

Als je lacht maak je o.a. endorfine aan, het gelukshormoon, wat ervoor zorgt dat je je blijer en meer ontspannen zult voelen.

Plezier

Hoe vaker je nep lacht hoe sneller en vaker je in je dagelijks leven echt om dingen zult moeten lachen. Lachen kun je trainen.

lachen is gezond

Praktische oefeningen

De training bestaat uit 5 delen die je in je eigen tempo kunt doen.

Via tekst en video’s leer ik je meer over de lach, de positieve effecten van de lach en het zit vol leuke oefeningen die je kunt doen om zelf te ervaren wat en lachoefening met jou doet.

Het bevat praktische informatie en de oefeningen zijn makkelijk uit te voeren. Denk hierbij aan ademhalingsoefeningen, rek- en strek oefeningen, speelse oefeningen, lach oefeningen, hersen-gym oefening en een meditatieoefening.

Wat zeggen mensen over Ilona's workshops

de voordelen van deze online lach training

De training geeft je inzicht geeft in wat de lach met je (mentale) gezondheid kan doen en maakt je bewust van hoe jij zelf de lach kunt inzetten om je beter, lichter, vrolijker te voelen en…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vijf modules

De training bestaat uit 5 delen die je in je eigen tempo kunt volgen. 

Zodra je een deel hebt afgerond geef je me een seintje en dan komt het volgende deel naar je toe.

Interessante feiten

Je leert door tekst en video’s wat lachen doet voor je gezondheid.

Leer hoe je brein hierin werkt en wat jij zelf kunt doen om deze positieve effecten van de lach in jouw leven te integreren.

Praktische oefeningen

Je leert natuurlijk het snelst door te ervaren. Daarom heb ik video’s met praktische, speelse oefeningen voor je opgenomen.

Ademhalings-, rek- en strek-, lach-, speelse- en brein oefeningen en een lachmeditatie.

Online lach training

Denk jij nu: Dit wil ik!

Voor deze ‘Elke dag met een lach’ training betaal je slechts EUR 242,- incl. BTW

Hiervoor krijg je 5 modules die je in je eigen tempo kunt volgen.

Onbeperkt toegang tot de oefeningen en video’s

Als je vragen hebt, mag je mij uiteraard mailen met je vraag.