Lachworkshop voor personeelsfeest

personeelsfeest organiseren

Een lachworkshop tijdens het personeelsfeest

Yes! Jullie bedrijf is jarig, heeft iets te vieren of vind het gewoon leuk om een zonder reden feest te geven. Het is de hoogste tijd om alle medewerkers in het zonnetje zetten. Misschien wil je ook wel klanten uitnodigen, want zonder klanten geen bedrijf.

Kortom tijd voor een personeelsfeest! En jij bent de gelukkige die het personeelsfeest organiseren mag.

wat ga je doen?

Het allerleukste personeelsfeest organiseren

Je struint internet af en googled je suf op personeelsfeest organiseren. Leuke ideeën in overvloed. Muziek, artiesten en eten op de meest gekke plekken. Je raakt het overzicht in alle aanbod wat kwijt. Je wilt gewoon iets leuks, iets vrolijks, iets actiefs en waar iedereen aan mee kan doen. Want het is feest! Dus jouw missie: het allerleukste personeelsfeest organiseren.

Wil jij een personeelsfeest organiseren… Waarover nog lang wordt nagepraat. Waar iedereen actief aan mee kan doen. Wat leuk, gezellig én waardevol is. Waar mensen samen iets leuks ervaren. Wat leuk is voor jong en oud.

Een personeelsfeest organiseren waar je aankomt met een lachworkshop. Alleen het idee werkt al op de lachspieren he? Lachen is niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens supergezond. Een personeelsfeest organiseren dat naast een feestje ook nog eens goed is voor je gezondheid. Wie wil dat nou niet? Hilariteit en positiviteit gegarandeerd. Denk even terug aan je missie: het leukste personeelsfeest organiseren.

deelnemers over

"Een heerlijk positief uurtje!"

de voordelen van een lachworkshop

Een personeelsfeest organiseren is best leuk als je bezig mag zijn met de lach he? Na het meedoen aan de lachworkshop:

Hoe gaat het in zijn werk?

Even praktisch over een lachworkshop als personeelsfeest.

Moppen tappen, bloopers delen en je verkleden als de crazy lady uit het dorp. Nee hoor, wees niet bang, dat alles gaan we niet doen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lach warming up

We starten de lachworkshop meteen lachende warming up. Zodat iedereen in de stemming komt. Sommigen moeten even wennen aan het lachen om niks en hiervoor hun comfortzone uit.

Lachen oefenen

Het lachen werkt aanstekelijk dus met een paar minuten zit je er helemaal in. Daarna gaan we speelse oefeningen doen die de echte lach snel op zal wekken.

 

Snel echt lachen

We gaan samen spelen, plezier maken en heel veel lachen.

We gaan 60 minuten lachen. Uitbreiding naar 90 minuten is een optie.

het leukste personeelsfeestje

Lukt het jou om een allesbehalve saai personeelsfeest te organiseren?

De lachworkshop als onderdeel van jullie personeelsfeest kan op de door jullie gewenste locatie worden verzorgd.

We gaan 60 minuten lachen. Wil je hem uitbreiden naar 90 minuten, dat kan! Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, locatie en duur van de lachworkshop.