Lachworkshop-voor-bedrijven-met-lachcoach-Ilona-Bloeme

reviews lachworkshop

Dit zeggen deelnemers over de lachworkshop:

Meedoen aan een lachworkshop levert veel plezier, ontspanning en leuke momenten op. Lees hier wat ervaringen van deelnemers.

lachworkshop bedrijven

"Hartstikke leuk!"

Het was hartstikke leuk om te doen en het team heeft ervan genoten.

β€” greta

online lachen

"Dank je wel voor de heerlijke lachmomenten"

Om aan een lachworkshop mee te doen voelde voor mij echt wel om uit m’n comfortzone tegaan. Ik ben van nature niet iemand die gelijk overal spontaan om moet lachen… Maar ik ben wel nieuwsgierig en ga toch meedoen aan de online workshop. Een beetje gespannen zit ik voor het scherm, steeds meer deelnemers komen in beeld. De meeste een beetje onwennig lachend… Maar Ilona Bloeme onze lachcoach neemt ons mee in haar verhaal en laat ons oefeningen doen met verschillende lachgeluiden. Haar lach werkt aanstekelijk en ook het lachen gaat ons steeds gemakkelijker af. Af en toe masseer ik de kaak omdat het pijnlijk wordt van het lachen haha. Met de rek en strekoefeningen om lachappels te plukken krijgen we ook nog extra beweging haha. Aan het eind een heerlijke lachmeditatie om heel ontspannen de workshop af te sluiten. Jammer de 45 min. zitten er alweer op. Maar door dat ik al een aantal keren mee heb gedaan weet ik dat ik die nacht weer heerlijk zal slapen. Ook dat is weer mooi meegenomen. Ilona Bloeme dankjewel voor deze heerlijke lachmomenten. Een echte aanrader om hier aan mee tedoen!

β€” Ria

lachworkshop voor bedrijven

"Lachworkshop met Ilona, een gave ervaring"

Wauw wat een gave ervaring, een Lachworkshop met Ilona! Ze weet iedereen mee te krijgen en zo ontstaat er een echt positief groepsgevoel! Je voelt je ontspannen en relaxt en gaat met een grote glimlach op je gezicht naar huis! Een absolute aanrader

β€” Renate

online lachworkshop

"Ilona neemt je mee met haar aanstekelijke lach."

Heel toevallig kwam lachyoga op mijn pad, een mailtje van Ilona trok meteen mijn aandacht…lachyoga? Ik lach super graag en hou van yoga, de ideale combinatie toch? Met gezonde zenuwen meldde ik mij aan in de zoom en werd verwelkomd door de stralende lach van Ilona en een super gezellige groep. We vlogen er meteen in en gingen lach appels plukken, want lachyoga is ook bewegen met rek en strekoefeningen. Ik liet mijn gΓͺne achterwege en leefde me helemaal in in alle oefeningen. Een wandeling door het sprookjesbos, jezelf insmeren met lach zalf of een lach shake opdrinken. Ilona brengt het met zoveel gemak en neemt je mee met haar aanstekelijke lach…De 45 minuten vliegen voorbij. Ondertussen heb ik geen enkele lachyoga sessie met Ilona gemist, ik kijk elke week uit naar woensdagavond πŸ˜‰ Zo zalig om een klein uurtje samen te lachen, te ontspannen met een lachmeditatie…Ik kan iedereen lachyoga met Ilona aanraden!!

β€” Katrien

lachworkshop voor bedrijven

"Dit ga ik ook een keer voor een familiedag organiseren"

Ons bedrijf organiseerde een dag met verschillende workshops. Ik had me aangemeld voor de lachworkshop van Ilona. Ook een beetje om mezelf uit te dagen. Zonder enige verwachting deed ik mee en het ongemak wat ik in het begin voelde verdween al snel. Ik heb in tijden de week niet zo ontspannen en vrolijk afgesloten. Dit ga ik ook een keer voor een familiedag organiseren.

β€” Pascal

lachworkshop

"Heerlijk gelachen"

Wat heb ik heerlijk gelachen en gespeeld. Als ik er aan terugdenk, komt de lach ook weer terug. Erg leuk!

β€” louisa

lachworkshop voor bedrijven

"Ik heb genoten om mijn collega's zo enthousiast mee te zien doen"

Nooit gedacht dat lachen zo’n pittige training kon zijn haha Ik heb vooral ook genoten om mijn collega’s zo enthousiast mee te zien doen. Hier wordt nog lang over nagepraat denk ik.

β€” tim

online lachworkshop

"Voor je het weet lig je in een deuk."

Ik heb laatst een lachworkshop gevolgd bij Ilona en wat was dit fantastisch. Ik wist niet wat ik mij hier precies bij moest voorstellenΒ  maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ilona neemt je mee op een laagdrempelige manier en voor je het weet lig je in een deuk. Vooral de dieren geluiden waren echt heel grappig haha. Dankjewel Ilona voor deze leuke ervaring. Ik zou het ook iedereen aanbevelen.

β€” Roel

lachworkshop

"Zin in een glimlachend uurtje."

Meerdere keren heb ik deelgenomen aan een lachworkshop van Ilona. Haar plezier en passie voor het vak straalt ze uit. Ik waardeer daarin oa haar puurheid, glimlach, rust en dankbaarheid voor het moment en de deelnemers. Ben je op zoek naar een (team)uitje, energizer voor tijdens een bijeenkomst, werkgeluk of vitaliteit activiteit of gewoon een positief glimlachend uurtje? Neem dan contact op met Ilona Bloeme van de Lachspiegel. Veel lachplezier :)!

β€” Mandy

lach energizer

"Ik heb voor de hele week genoeg gelachen."

Ik heb de lach energizer een keer live mogen meemaken. Ongemakkelijk maar zeker bijzonder. Ik heb voor de hele week genoeg gelachen denk ik.

β€” Claudia

lach energizer

"Je kreeg me heel snel aan het lachen."

Ik kon me er weinig bij voorstellen hoe je het voor elkaar krijgt een groep mensen aan het lachen te krijgen maar ik heb het onlangs mogen ervaren en moet toegeven dat je me heel snel aan het lachen kreeg dus petje af! Echt leuk en goed gedaan!

β€” sja'ko

lachworkshop voor bedrijven

"Ineens een leuk contact op de werkvloer."

Ik zat zelf in de lachworkshop en dat was lachen met elkaar. Het voelde erg ongemakkelijk maar iedereen wist zich er goed overheen te zetten. Omdat ik zelf ook nog vrij nieuw ben binnen deze afdeling ken ik heel veel collega’s niet maar iedereen met wie ik nu heb gelachen in de workshop, heb ik ineens een leuk contact mee op de werkvloer. Zo leuk! Ik hoorde alleen maar leuke reacties!

β€” Renee

lachworkshop vriendinnenuitje

"Uit het hoofd en heerlijk ontspannen."

Een heel leuk uurtje gehad, eerst wat ongemakkelijk, maar wat was het leuk! Ilona weet het leuk te brengen. Uit het hoofd en heerlijk ontspannen, bij ons is het gelukt! groetjes de 8 zussen!Β 

β€” Dinie

lachworkshop familiedag

"Een leuke workshop."

Ilona heeft ook een leuke workshop gegeven, denkt ook goed mee. Mochten we het ooit weer doen dan weten we waar we moeten zijn!

β€” sven

lachworkshop vriendinnenuitje

"Een belevenis waar je met een lach aan terug denkt."

Een lachworkshop volgen bij Ilona is een aanrader! Door haar enthousiasme maakt ze van deze workshop een leuke belevenis waar je met een lach op je gezicht aan terugdenkt!

β€” anja

lachworkshop bedrijven

"Perfecte onderbreking van intensieve meeting."

Het was echt heel erg leuk, Ilona deed het geweldig en de groep gaf zich eraan over (beetje onwennig bij aanvang voor sommigen). Het was de perfecte onderbreking van de heel intensieve meeting die we hadden en ook precies lang genoeg. Kan me voorstellen dat we het nog een keer gaan inzetten als iedereen van het bedrijf erbij is.

β€” Jolanda

lachworkshops voor bedrijven en particulieren

Denk je nu dat wil ik ook? Neem dan contact met me op