teambuilding en fun

teambuilding en fun

Lachworkshop

Ben jij op zoek naar een leuke, vrolijke en inspirerende activiteit om samen met je team te doen?

Doe dan een lachworkshop! Dat is een activiteit voor teambuilding en fun.

Teambuilding

Samen doen. Dat is waar het in een team over gaat. We werken samen, praten samen over het werk, staan samen bij het koffie apparaat. Wat vaak vergeten wordt is dat samen plezier maken ook een groot onderdeel van werkgeluk is.

Verbinding

Samen lachen, speelse oefeningen doen, plezier maken en… met elkaar een stukje uit je comfortzone gaan zorgt voor verbinding. 

Je ziet je collega’s eens anders dan aan het werk 😉

Fun

Lachen, gieren, brullen. Spelen en plezier maken. Dát is wat we gaan doen tijdens de lachworkshop. Uit je hoofd en gewoon lekker doen. 

Ontladen, opladen en lekker los gaan 🙂

lachen zonder reden

Uit je comfortzone

Lachen zonder reden en samen speelse oefeningen doen is voor veel mensen een stuk(je) buiten hun comfortzone.

En om uit je comfortzone te durven stappen is belangrijk dat je je veilig voelt binnen een groep. Lachen is emotie dus ‘maskers’ vallen af. Elkaar vertrouwen en je goed voelen bij elkaar is dan ook belangrijk. Of laat ik het anders zeggen, het wordt zichtbaar als iemand zich niet oké voelt in een groep of team. En als je goed kijkt, zie je vaak ook de rollen binnen een groep.

We doen allemaal hetzelfde qua oefeningen en dat zorgt voor verbinding. Samen lachen en plezier maken zorgt ook voor verbinding.

Daarbij is het natuurlijk ook plezier maken, ontladen en opladen en lekker los gaan 🙂

Wat zeggen mensen over de lachworkshop

 

de voordelen van meedoen aan een lachworkshop

Samen lachen, plezier maken, je ongemakkelijk voelen, ontspannen en deelnemen aan een lachworkshop heeft veel voordelen:

teambuilding en fun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Even wennen

We beginnen met een korte introductie over de positieve effecten van de lach. Zo kan ook iedereen even wennen aan het ide dat we gaan lachen zonder reden.

En... actie!

Dan gaan we in de actiestand of beter gezegd, de lachstand. We beginnen met een warming-up waarbij de eerste giechels al veranderen in echte lachjes.

Lach work-out

We gaan verschillende speelse en lach oefeningen doen. Ook doen we oefeningen in tweetallen die steeds wisselen en… het lach orkest mag natuurlijk ook niet ontbreken haha

 

teambuilding en fun

Denk jij nu: Dit is leuk voor mijn team?

De lachworkshop duurt 60 minuten en kan op de door jullie gekozen locatie gegeven worden. Dit kan zowel binnen als buien.

Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de locatie.

Iets anders doen dan een lachworkshop? Dat kan! Denk aan een mopperworkshop of een Haka workshop.