Lachworkshop voor vriendinnenuitje

uitje met vriendinnen

Wat ga je doen op een vriendinnenuitje?

Je bent dol op je vriendinnen. Ze zijn je steun en toeverlaat. Je kunt met ze lachen en bij ze uithuilen. Jullie hebben al veel meegemaakt samen. En je vindt het de hoogste tijd om weer eens een uitje met vriendinnen te organiseren.

 

Wat ga je doen op een uitje met vriendinnen? Een dag naar de sauna, uit eten, karaoke, high tea-en, jullie hebben al zoveel samen gedaan. Je wilt wel iets luchtigs, iets gezelligs en iets positiefs. Wat dacht je van een lachworkshop als onderdeel van je uitje met vriendinnen?

origineel uitje met vriendinnen

Een uitje met vriendinnen om nooit te vergeten

Wil je een uitje met vriendinnen? Dat onvergetelijk en hilarisch wordt. Waarin onwijs veel wordt gelachen. Met een activiteit waaraan iedereen mee kan doen? Waarbij jullie lekker kunnen ontspannen. Lachen, gieren, brullen, dat is toch wat jullie willen?

Je kunt je van vroeger nog goed herinneren, dat je ongegeneerd op tafel stond te dansen. Of misschien toekeek hoe een van je vriendinnen dat aan het doen was. De schaamte voorbij. Nu je volwassen bent heb je soms het gevoel dat dat niet meer mag of kan. Het is soms wat te serieus naar je idee. 

deelnemers over

"We hebben onwijs gelachen samen."

de voordelen van een lachworkshop

Na de lachworkshop als onderdeel van dit uitje met vriendinnen:

Hoe gaat het in zijn werk?

Even praktisch over het vriendinnenuitje:

Je gaat elkaar niet voor aap zetten. Want je wilt geen ruzie creëren toch. Je hoeft ook geen oude koeien uit de sloot te halen aan bloopers en je hoofd ook geen moppenboek mee te nemen. We gaan lachen zonder reden. Gewoon omdat lachen fijn is. En gezond. En leuk. En gezellig. Hoe dan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lach warming up

We starten de lachworkshop met een lachende warming-up, zodat iedereen in de stemming komt. Sommigen moten even wennen aan het lachen om niks en hiervoor hun comfortzone uit.

Lachen oefenen

Je zult merken dat lachen aanstekelijk werkt dus met een paar minuten zit je er helemaal in. Daarna gaan we speelse oefeningen doen, die de (echte) lach zeker op zullen wekken. 

Snel echt lachen

Je gaat lol maken, plezier hebben en heel veel lachen.

We gaan 60 minuten lachen samen. Uitbreiding naar 90 minuten kan ook.

lachworkshop als vriendinnenuitje

Denk jij nu: Dit wil ik voor mijn uitje met vriendinnen?

De lachworkshop als onderdeel van jullie vriendinnenuitje kan op de door jullie gewenste locatie worden verzorgd.

We gaan 60 minuten lachen. Wil je hem uitbreiden naar 90 minuten, dat kan! Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, locatie en duur van de workshop.